Spiegels op maat in de badkamer: stijlvolle tips voor het upgraden van je ochtendroutine

We hebben allemaal toch wel ergens in huis een spiegel, toch? Een spiegel laat ons zien wat we aan het doen zijn en hoe we er uit zien. Een spiegel in de slaapkamer voor een blik op onze outfit, een spiegel bij de make-up tafel om te zien hoe we de lippenstift en mascara op de juiste plaats aanbrengen. Een spiegel in de gang om nog even een laatste glimp van het totale plaatje op te vangen alvorens we het huis verlaten. Of een spiegel als decoratie of om onze leefruimtes optisch groter te laten lijken. Kortom, spiegels zijn onmisbaar in ons leven. De plek echter, waar een spiegel niet mag ontbreken, is in de badkamer. Bij het tandenpoetsen, flossen, haren kammen, wassen, opmaken en meer.  Een badkamerspiegel is een noodzakelijk bestanddeel boven de wastafel. Vandaag de dag koop je zelfs een Spiegel op maat, deze kan nog veel meer dan puur een reflectie geven van wat hij opvangt. Wil jij ook stijlvolle tips voor het upgraden van je ochtendroutine met een spiegel op maat in de badkamer, lees dan snel verder.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

In de ochtend haasten we ons vanuit ons bed naar de badkamer. Vooral voor de spiegel in deze ruimte brengen we heel wat tijd door. Om onze ochtendroutine wat meer klasse te verlenen zijn er badkamerspiegels op maat verkrijgbaar met allerlei handige accessoires. De spiegel in de badkamer moet niet alleen mooi zijn maar ook functioneel. Gelukkig kunnen de spiegels op maat worden uitgerust met de meest gemakkelijke functies, zodat ons ochtendritueel een behoorlijke upgrade krijgt en ons comfort level een stuk hoger wordt. De spiegels kunnen in elke gewenste afmeting opgeleverd worden en uitgerust met verschillende extra functies. Verwarming van de spiegels zodat ze niet meer beslaan, met mooie verlichting in diverse kleuren af te stellen voor iedere gewenste sfeer, of een versie met ingebouwde klok zodat je nooit meer ergens te laat komt. Eventueel uitgerust met sensoren zodat je nooit meer in een donkere badkamer naar de lichtknop moet zoeken, of met een apart vergrotend spiegelelement voor het aanbrengen van de mooiste make-up.

Ochtendstond heeft goud in de mond

Alles wordt beter als je dag goed begint, en je ochtendritueel kan een behoorlijke boost krijgen van een prachtige spiegel met allerlei gemakkelijke functies. Een spiegel die je condensvrij in staat stelt om je prachtig op te maken en waar je tegelijkertijd een oogje op de klok houdt zodat je altijd op tijd bent, heerlijk gewoon!