Waar kun je je voor lang leve de liefde opgeven?  Wat vind jij van het programma?

Lang leve de liefde. Die zin die kennen we allemaal wel natuurlijk maar ken je ook het inmiddels populaire en spraakmakende televisieprogramma lang leve de liefde al? Nee?! Je moet het echt gezien hebben. In de afgelopen jaren is de manier van daten wel veranderd. Het elkaar tegenkomen in de kroeg is er al heel vaak niet meer bij. Soms wordt er zelfs online gedate door middel van een of andere dating app. Lang leve de liefde is daar anders in. Alles wat jij je maar wensen kunt komt in dit programma voor. Weet je niet precies wat het programma lang leve de liefde inhoudt? Wij gaan je er wat meer over vertellen. 

Wat is het doel van het programma lang leve de liefde?

Het doel van dit leuke programma is om twee mensen die single zijn bij elkaar te brengen en te hopen dat ze als een stelletje de villa verlaten. Onder het mom van met zijn tweetjes is alles leuker is dit programma er om te laten zien dat twee mensen het samen ook erg leuk met elkaar kunnen hebben op het gebied van liefde. Door middel van een aanmeld video kunnen de deelnemers zich opgeven en worden de matches gemaakt.   

Achter de schermen is een heel team van specialisten bezig geweest om mensen aan elkaar te matchen al moeten we eerlijk zeggen dat we ons soms wel eens afvragen hoe ze aan de matches komen. Om te beginnen zijn er twee villa’s waarbij in elke villa een koppeltje singles wordt gezet die het voor minimaal 24 uur met elkaar uit moeten zien te houden. Het slapen kunnen ze voor kiezen. Of ze slapen samen in 1 groot tweepersoonsbed of ze kiezen ervoor om apart van elkaar te slapen en er gaat er 1 op de bank. 

Wat gebeurd er na 24 uur?

Nadat de 24 uur om is gaan de twee deelnemers met elkaar in gesprek om te zien of dat ze na deze 24 uur naar huis gaan of dat ze misschien toch nog gaan verlengen om elkaar beter te leren kennen. Wanneer deelnemers besluiten om na 24 uur niet te verlengen dan gaan ze beide naar huis. Soms vinden de deelnemers het leuk om nog voor een tweede keer terug te komen met een ander maar dat is lang niet altijd zo. 

Besluiten ze om te verlengen dan kunnen ze samen voor maximaal 4 dagen in de villa verblijven. Na deze 4 dagen besluiten ze dan of ze als stelletje de villa uit gaan en krijgen ze van het team van lang leve de liefde nog een leuk uitstapje met zijn tweetjes zonder dat er camera’s op hen zijn gericht. 

Sommige stellen zijn al een hele tijd samen en zelfs het eerste lang leve de liefde kindje is inmiddels al geboren maar het gaat ook jammer genoeg vaak genoeg achteraf nog mis. Hartstikke jammer natuurlijk maar zo is het leven nu eenmaal. Buiten de villa leer je elkaar toch nog op een hele andere manier kennen dan dat je in de villa zit met al die camera’s die op je zijn gericht.   

Twee werelden worden samen een

In lang leve de liefde worden twee werelden samen een, althans dat proberen ze. Vaak zorgen ze er wel voor dat de twee personen die in het huis terecht komen wel dezelfde interesses hebben. Voor wie denkt dat het altijd een man met een vrouw is die ze in het huis zetten die heeft het mis. Ook twee vrouwen of twee mannen worden wel eens in het huis geplaatst met elkaar. Het is natuurlijk maar net wat de deelnemers die meedoen hebben opgegeven. 

In de villa zijn er genoeg dingen die de lang leve de liefde deelnemers met elkaar kunnen doen. Onder andere staat er een hot tub waarin ze samen kunnen zitten en is er een sauna in de riante tuin die bij de villa zit. Betreft het twee deelnemers die sportief zijn dan is dat ook helemaal niet erg. Ook daar heeft het team van lang leve de liefde aan gedacht want er is zelfs een heuse fitness ruimte in de villa. 

De maaltijden verzorgen dat moeten de lang leve de liefde deelnemers met elkaar doen. Het is niet zo dat alles op een presenteerblaadje aangeleverd gaat worden. Ze kunnen een boodschappenlijstje opmaken en dat wordt dan bij hun villa afgeleverd. De deelnemers moeten dus zelf gaan koken of eten bestellen. Gelukkig zien we dat ze heel vaak toch kiezen om samen of voor elkaar te koken in plaats van de makkelijke weg te kiezen en te gaan voor het leveren van maaltijden.

Lang leve de liefde missers

Vanzelfsprekend gaat er ook in het programma lang leve de liefde wel eens wat mis. Zo raken sommige mensen echt niet uitgepraat over de “lang leve de liefde scheet”. Nou moeten we eerlijk zeggen dat het weinig voorkomt dat er zulke dingen gebeuren maar deze lang leve de liefde scheet is wel heel lang het onderwerp van gesprek geweest. Het betreft een vrouw die er zomaar even eentje laat vliegen na  het eten zonder dat ze er ook maar enige schaamte voor had. Iets wat haar match het niet zo heel erg op heeft. Dit stel heeft dan ook niet verlengd.

Lang leve de liefde gemist?

Wanneer je lang leve de liefde gemist zou hebben dan kan je dat op een gemakkelijk manier terugkijken. Lang leve de liefde terugkijken kan op verschillende manieren. Bij de meeste aanbieders van televisie heb je deze optie er wel bij zitten.  Dus heb jij lang leve de liefde gemist? Dan is er zeker aan te raden om het allemaal op je gemak terug te kijken zodat je weer helemaal op de hoogte bent.