Dit zijn de 4 best verkochte parfums voor vrouwen

De meeste vrouwen gebruiken dagelijks parfum. Tegenwoordig kun je honderden verschillende soorten kopen. Voor jullie zijn we op zoek gegaan naar de meest verkochte en lekkerste parfum van dit moment. Daarnaast geven we je in dit artikel een aantal tips om zo goedkoop mogelijk jouw favoriete merk parfum te scoren.  Parfum van Parfumswinkel is wat ons betreft een aanrader.

1. Chanel Coco Mademoiselle

De ‘Chanel Coco Mademoiselle’ is de absolute nummer één van deze lijst.  De geur die hier vanaf komt is fris en bloemig. Ook ruik je de geur de hele dag. Dit parfum kwam in 2001 op de markt en is sindsdien extreem populair. Uiteraard, is dit model te bestellen in meerdere concentraties, waaronder een 30 millimeter-, 50 milliliter-, 100 milliliter-variant. Gebruik de ‘Channel Coco Mademoiselle’ nooit bij open vuur, het bevat namelijk alcohol. 

2. Lancôme La Vie Est Belle

Op de tweede plaats vinden we de ‘Lancôme La Vie Est Belle’ terug. Volgens het merk zelf is dit product een symbool voor vrijheid en geluk. Het bevat veel exclusieve ingrediënten die we niet terugzien in andere parfums. 

Ook dit parfum is te koop in verschillende concentraties. Je kunt het kopen in een 30 milliliter-, 50 milliliter-, 75 milliliter-, 100 milliliter- en een 150 milliliter-variant. De kosten per milliliter verschillen nogal. Voor de 30 milliliter-variant betaal je €2,31 per milliliter, voor de 150-milliliter betaal je €1,84 per milliliter. 

Hoe groter de concentratie, hoe minder je per milliliter betaalt. 

3. Yves Saint Laurent – Black Opium

De ‘Yves Saint Laurent – Black Opium’ sluit dit lijstje af. Het is het op twee na populairste parfum van dit moment. Dames omschrijven dit als warme en kruidige geur. In dit parfum zitten onder andere koffiebonen, vanille en witte bloemen verwerkt.  H

4. Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent

De ‘Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent’ sluit deze lijst af. Dit bekende parfum van het luxe merk ‘Estée Lauder’ heeft een heerlijke zoete geur. Deze luxe parfum bevat onder andere de volgende ingrediënten: Benzyl, Linalool en Eugenol.  Dit zorgt voor de heerlijke, zoete geur.